Temos
Apie žodžio jėgą

Puslapis: 2

„Viešpatie! Duok man jėgų su dvasine ramybe sutikti ateinančią dieną! Padėk man kiekvieną šios dienos valandą atsiduoti šventai Tavo valiai. Tebūnie Tavo valia man ir mano artimiesiems. Kad ir kokių žinių gaučiau šią dieną, išmokyk mane ramiai jas priimti su tvirtu tikėjimu, kad viskas priklauso nuo Tavo šventos valios. Vadovauk mano mintims ir jausmams ir neleisk pamiršti, kad viskas, kas šią dieną atsitiktų, yra Tavo pasiųsta. Išmokyk mane protingai ir teisingai elgtis visur ir visada su kiekvienu žmogumi, ir savo šeimoje, su savo artimaisiais, kad nieko neįskaudinčiau ir neįžeisčiau, tik kiekvienam padėčiau, jį nuraminčiau ir pradžiuginčiau. Duok man jėgų ištverti šios dienos sunkumus ir nuovargį. Viešpatie, valdyk mano norus. Išmokyk mane melstis Tau, tikėti Tavimi, turėti viltį, viską iškentėti, visiems atleisti ir visus mylėti! Amen!" Tokia Optinsko atsiskyrėlių malda.

Štai dar vienos psichologinės nuostatos fragmentas:

„Mano dvasia atgimsta, ji nepalaužiama ir sveika. Dvasios tvirtybė darosi milžiniška. Dvasia visiškai valdo kūną ir mintis. Sveika dvasia gimdo sveikas, džiugias mintis. Ir po trisdešimties metų, ir vėliau aš būsiu jaunas, linksmas, nepalaužiamas ir sveikas. Ir po penkiasdešimties metų, ir vėliau aš bilsiu jaunas, linksmas, nepalaužiamas ir sveikas. Ir po šimto metų, ir vėliau aš būsiu jaunas, linksmas, nepalaužiamas ir sveikas, tvirtas milžinas. Savo vidiniu regėjimu aš vis aiškiau, vis ryškiau matau save po trisdešimties, po penkiasdešimties metų ir vėliau jauną, linksmą, nepalaužiamą ir sveiką, todėl esu kupinas gyvenimo džiaugsmo.“

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos