Temos
|
Arbatinis „grybas"
Puslapis: 2 „Grybą" auginti taip. 2 litrų talpos stiklinis indas pripilamas normalios koncentracijos, tikrų arbatžolių arbatos, kuri pasaldinama (į vieną litrą dėti 50—60 g cukraus); paskui tirpalls atvėsinamas iki kambario temperatūros (20°C), įdedamas gabalėlis arba sluoksnis, grybienos ir indas laikomas kambario temperatūroje. Minėtame skiedinyje „grybas" suskaldo cukrų į aukščiau minėtus organinius junginius. „Grybo“ terpė geriama po 2—3 parų. Geriama po 100 ml 3 kartus per dieną; išgėrus patariama valandą gulėti. Sergant angina, patariama minėtuoju tirpalu plauti gerklę. Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|