Temos
Efektyvi priemonė nuo reumato

Puslapis: 2

Gydantis šia priemone, būtina tiksliai laikytis kiekvieno nurodymo tiek paruošiant vaistus, tiekjuos vartojant. Kai minima flanelė, tai reikalinga būtent flanelė. Vilnonis audinys - būtinai turi būti iš grynos vilnos; audinys, turintis medvilnės ar sintetikos priemaišų, netinka.

Tuojau pat po įtrynimo kurpelės antpilu būtina nusiplauti rankas su muilu ir šepetėliu tam, kad iš rankų porų būtų pašalintos to stebuklingo vaisto dalelės. Jeigu kurpelės antpilo pateks į akis, galima net apakti.

Būtina prisiminti, kad kurpelė yra labai nuodinga. Veršeliai, suėdę vieną du jos lapelius, krinta negyvi.

Siekdamas įrodyti skaitytojui, kaip svarbu tiksliai vykdyti kiekvieną nurodymą vartojant šią priemonę, autorius pateikia keletą pavyzdžių.

Žinomas natūropatas Kneipas sergantiems persišaldymo ligomis ir turintiems aukštą temperatūrą rekomenduoja pripildyti vonią šalto ledinio vandens ir joje stovėti lygiai vieną minutę. Po to, užsimovus vilnones kojines, be pertraukos ir greitai 1 5 minučių vaikščioti po kambarį, o paskui atsigulti.

Vieną kartą ligonis pasiskundė Kneipui, kad jis vos nenumirė po tokios procedūros. Kneipas nustebęs paklausė ligonį:

- Ar jūs stovėjote lediniame vandenyje tiksliai vieną minutę?

- Ne vieną, visas penkias stovėjau, - atsakė besiskundžiantysis. Kneipo veidą iškreipė siaubas...

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos