Temos
Galvos smegenų, kaulų, prostatos ir šlapimo pūslės vėžys


Šių organų vėžys gydomas vaistinėse esančiu gyvsidabrio dichloridu.

Tai pats stipriausias ir efektyviausias įvairių rūšių vėžio gydymo vaistas.

Chirurgai instrumentus sterilizuoja atskiestu gyvsidabrio dichloridu (santykis 1:1000). 250 g tokio atskiesto gyvsidabrio dichlorido ir 750 g distiliuoto vandens jau tinka naudoti gydymui.

Kartais ant atvirų žaizdų ir išorinių patinusių vietų būtina dėti aplikacijas. Visa tai sunaikina tiek vidinius, tiek išorinius auglius.

Degtuko galvutės dydžio truputį gyvsidabrio dichlorido, kuris vaistinėse parduodamas milteliais, reikia ištirpdyti trijuose litruose distiliuoto vandens.

Geriama 15 dienų valandą prieš valgį, imant po arbatinį šaukštelį, o nuo šešioliktos dienos reikia gerti po valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną, kol visiškai pasveikstama.

Gyvsidabrio dichloridą kategoriškai draudžiama vartoti esant nesveikiems inkstams.

Reikia nuolat stebėti savo sveikatos būklę, o jai pablogėjus, vėl gerti po arbatinį šaukštelį, kol visiškai pasveikstama.

TIESIOSIOS ŽARNOS VĖŽYS

Tiesiosios žarnos vėžys dažnai susiformuoja polipų aplinkoje. Jo požymis kraujavimas iš tiesiosios žarnos pasirodo labai vėlai, kai auglys yra jau išsivystęs ir pradeda irti. Šis kraujavimas dažnai painiojamas su hemorojaus kraujavimu, todėl ligą galima užleisti. Hemorojus nepriskiriamas priešvėžiniams susirgimams, bet abi ligos gali egzistuoti tuo pačiu metu.



Tiesiosios žarnos vėžio gydymas

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos