Temos
Gydomosios dietos

Puslapis: 19

Vėžys. Tai labai įdomi liga, nes drauge su širdies ir psichinėmis ligomis tai viena labiausiai naikinančių mūsų laikų ligų ir puikus šiuolaikinės medicinos neefektyvumo pavyzdys. Nesiremdama Visatos dėsniais medicina nepajėgia išgydyti arba neleisti atsirasti tokiam niekui kaip karpos. Bet koks gydymas medikamentais, paremtas simptomų studijavimu, yra analitinis, vadinasi, neigiamas ir griaunantis. Pavyzdžiui, bandome numušti karštį, neišmanydami aukštos temperatūros kilmės ir jos veikimo mechanizmo, arba vartojame šarmus rūgštingumui mažinti, kai tuo tarpu to lengva pasiekti atsisakius maitintis produktais, gaminančiais rūgštį. Bet kuriai mikrobų sukeltai ligai gydyti vartojame antibiotikus, nepašalindami to, kas skatina mikrobų vystymąsi. Galiausiai chirurginiu būdu suardome sužalotą organą, nepaliesdami tikrosios ligos priežasties, kuri dažniausiai būna klaidingas mitybos supratimas. Vėžys, kaip ir psichinės bei širdies ligos,— aklavietė, kurioje atsidūrė simptomatinė medicina, neišmananti gyvybinių procesų.

Vėžys — tai aukščiausio laipsnio In liga. Nėra nieko lengvesnio, kaip nuo jos išgyti sugrįžus prie paties natūraliausio mitybos būdo — 7 dietos. Jei nepasitikite Jėzaus žodžiais „malda ir pasninkas", tai pabandykite 233 ir 239 (3 — 4 kartus per dieną). Ypač geras maistas — grikiai (25, 30). 193, 156, gomasijo, sjoju (tamari). Kuo mažiau gerti.

Reumatas. Kuo mažiau gerkite, valgykite tik pakepintus ryžius. Dėkite kompresus 238 ir 239. Valgykite 192 d, 71, 193, 144, 156, 178, 55.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos