Temos
Gydymas retais augalais

Puslapis: 8

Taip. Vėžio virusas, patekęs j tinkamą dirvą, pradeda vystytis. Jeigu žmogaus kraujo sudėtis pakitusi, vadinasi, virusas jau įsitvirtinęs ir pradeda vystytis. Nepraleiskite to svarbaus momento.

Smulkiau papasakokite, kaip vartoti šaltalankio uogas su medumi.

Pusę kilogramo šaltalankio uogų, pageidautina ryškios oranžinės spalvos (tokios uogos turi daugiau komponentų, pražūtingai veikiančių vėžio ląsteles), kiaurasamtyje nuplaukite atvėsintu virintu vandeniu. Pusę valandos jas palaikykite, paskui supilkite į keraminį (molinį) indą ir įdėkite vieną kilogramą medaus (pageidautinas grikių medus). Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje mėnesį.

Ar reikia uogas prieš tai sugrūsti, susmulkinti?

Ne, medus pats ištrauks iš jų visus komponentus, atrodys tarsi uogos meduje.

Kaip ji vartoti?

Rytą pavalgykite vegetariškus pusryčius (iš daržovių ir vaisių), paskui išgerkite 50 g mišinio ir užsigerkite puse stiklinės šviežio, šilto, ką tik pamelžto pieno. Šitaip vartokite mišinį po kiekvieno valgio, 3 kartus per dieną.

Ar būtina užsigerti šviežiu, ką tik pamelžtu pienu? Mieste jo sunku gauti. Ar netinka parduotuvėje pirktas, ar ožkos pienas? Ar reikėtų toki pieną prieš vartojimą virinti?

Šaltalankio uogų mišinys su medumi tik užsigeriant šviežiai pamelžtu karvės pienu duoda reikiamą gydymo efektą. Nevirinkite.

Ar šį šaltalankio ir medaus mišinį reikia periodiškai pamaišyti ?

Ne, tik kiekvieną kartą šaukštu taip pasisemkite, kad patektų uogų ir medaus.

Ar galima šį receptą taikyti su kitomis gydymo priemonėmis, pavyzdžiui, su injekcijomis?

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos