Temos
Keletas bendro pobūdžio patarimų dėl piktybinių auglių gydymo


1. Gydantis vaistažolėmis ir beržiniu juodgrybiu negalima vartoti: medaus, vynuogių, uogienės, cukraus, silkės, ledų, saldainių, kiaulienos, avienos, jautienos taukų. Negalima valgyti riebių, sūrių, rūgščių, keptų, aštrių patiekalų ir vartoti vitaminų A ir B bei spiritinių gėrimų.

2. Kad pagerintų savo būklę, sergantysis vėžiu turi maitintis daugiausia pieno produktais, kiaušiniais ir ypač daug vartoti rūgpienio, kuris virškinimo trakte sustabdo vėžinio proceso keliamą rūgimą ir puvimą. Naudinga valgyti žuvį, vištieną, veršieną, sriubas, grikių košę, žirnius, sojos pupeles, avižinių kruopų košę, sūrį, daržoves, česnaką, morkas (po šimtą gramų per dieną), burokėlius, žalius žirnelius, kopūstus (šviežius ir raugintus).

3. Sergant skrandžio vėžiu naudinga valgant gerti vandenį, į kurį įdėta valgomasis šaukštas druskos rūgšties, nes skrandis jos beveik neišskiria.

4. Kiek galima daugiau reikia valgyti svogūnų. Uždėjus juos ant skaudamos vietos atlėgs skausmas.

5. Pritarkavus daug morkų reikia gausiai jomis apdėti vėžinį auglį ir tą vietą aprišti. Morkos keičiamos šviežiomis 2 ar 3 kartus per parą. Taip sustabdomas auglio vystymasis. Tarkuotas morkas galima dėti ir ant atviros žaizdos, kartu kasdien geriant po vieną ar dvi stiklines morkų sulčių.

6. Atsiradus piktybiniam augliui alijošiaus sultys su geležimi paskiriamos gerti kaip bendra stiprinanti priemonė.

7. Paprastojo putino viršutinių lapuotų šakelių ir uogų nuoviras taip pat gydo vėžį.

8. Paprastasis apynys (lot. Humulus lupulus) mongolų medicinoje labai plačiai buvo taikomas vėžiniams augliams gydyti-

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos