Temos
Keletas priemonių nuo žaizdų ir įpjovimų

Puslapis: 2

Pirmą kartą šia priemone suteptus žaizdą, ligonis pajus gana didelį skausmą todėl, kad vaistai pradės skverbtis į žaizdą ir traukti išjos nešvarumus. Uždėjus vaistus antrą ir trečią kartą, skausmas sumažės, o po ketvirto ir penkto karto jis visiškai nurims ir žaizda užgis.

E. Paimti 2 dalis medienos aliejaus ir 1 dalį švaraus bičių vaško (neturint medienos aliejaus, galima naudoti provanso aliejų), mišinį gerai užvirinti. Žaizdą praplovus, patepti šiuo tepalu ir aprišti.

F. Si rusiška priemonė buvo pateikta viename sename laikraštyje.

"Jūs galite,jeigu norite, susiimti už nosies ir suktis įšalį nuo "malonaus"

svogūno ir česnako kvapo, tačiau nustatyta, kad svogūnų pasta, svogūnų ir česnakų aliejus - puiki priemonė užkrėstoms žaizdoms gydyti. Efektyvi tik labai šviežia pasta."

G. Ši priemonė gana veiksminga nuo didelių ir mažų vočių bei piktšašių. Sumaišyti truputį kiaulienos lašinių su truputėliu kvietinių miltų ir pakepinti keptuvėje. Po to įpilti pieno ir virti, kol mišinys pasidarys panašus į pastą. Storą šios pastos sluoksnį tepti ant švaraus skudurėlio, uždėti ant skaudančios vietos ir ją aprišti. Praėjus 10 valandų vaistus nuimti ir uždėti naujų. Po 3 - 4 perrišimų ligonis pajus didelį palengvėjimą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos