Temos
Kinietiška priemonė nuo lytinio bejėgiškumo

Puslapis: 3

Daugelis oficialiosios medicinos priemonių atstato tik lytinį pajėgumą. Ženšenio įtaka didesnė - jis atjaunina visą organizmą. Jeigu ligonis gers šaknies trauktinę 5-6 žiemas iš eilės, tai jis atjaunės keleriais metais - padidės energija, judrumas, pagerės nuotaika bei savijauta. Štai kodėl, išsigydę ženšeniu lytinį bejėgiškumą, vyrai nesikankina dėl jo vėliau.

Suprantama, metai daro savo, ir laikui bėgant kiekvieno sveiko žmogaus lytinis pajėgumas apmiršta.

Kam yra tekę būti Kinijoje, turbūt pastebėjo, kad turtingų kinų veidai rausvi. Tai paaiškinama tuo, kad jie geria ženšenio trauktinę.

Pastaba. Rašytojas I.A.Buninas savo prisiminimuose rašo, kad kai prieš revoliuciją jis aplankė Kapri saloje, Italijoje, rašytoją Maksimą Gorkį, tas parodė jam butelį su ženšenio trauktine ir pasakė, kad gyvena ir nemiršta tiktai šio stebuklingo vaisto dėka. Ir ženšenio šaknų, ir jau paruoštos trauktinės Gorkiui į Italiją ir prie Volgos atsiųsdavo vienas rašytojas iš Tolimųjų Rytų...

Kinai taip sako: "Yra ženšenis - yra sveikata, nėra ženšenio - nėra sveikatos!"

KITI DUOMENYS APIE ŽENŠENĮ

Ženšenis - GYVYBĖS ŠAKNIS - auga drėgnuose tarpekliuose, kur retai prasiskverbia saulės spinduliai. Pagal kinų tikėjimą, ženšenis pasiekiamas ne kiekvienam. Tik dori žmonės, visą gyvenimą pragyvenę be sukčiavimų ir apgavysčių, gali ieškoti nuostabiojo augalo. Mandžiūrijoje šiuo reikalu užsiiminėja senukai, bet jų lieka vis mažiau ir mažiau.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos