Temos
Kviečių želmenys - dvasiniai tonizatoriai

Puslapis: 4

Maždaug apie tris mėnesius. Kai žmonės pradeda sveikti, kalbame apie dvasinį atgimimą. Visą laiką dirbdama su ligoniais, nesutikau žmonių, kurie taip greitai sveiktų, kaip čia ligoniai, sergantys AIDS. Norėdami likti gyvi, jie turi atsisakyti ankstesnių įpročių ir įsitikinimų, iš esmės pakeisti gyvenimą. Sunkiausias dalykas atsisakyti senų įpročių, nes tuo laiku atrodo, kad aplink tuštuma. Tačiau tai, ką mes gauname vietoj tokių praradimų, yra kur kas daugiau ir veiksmingiau, negu manome. Įsivaizduokite pasaulį be ligų, pasaulį, kuriame vyrauja harmonija. Tikiu, kad taip ir bus, natūralus apsivalymo procesas pasieks visas šalis, o mes džiaugsimės atlikę savo paskirtį.



Kas tai yra naujasis amžius?

Naujasis amžius ženklina kitą sąmoningumo lygmenį, reiškia naują mąstymo būdą. Žmonės mokosi patys atsakyti už savo gyvybę, nelaimių priežasčių nesuversti kitiems ir laikytis Gamtos dėsnių, kad išspręstų savo sveikatos problemas ir aiškiai suvoktų gyvenimo paskirtį. Kaip minėjau, kiekvienas žmogus yra unikalus. Tikiu, kad šiame pasaulyje gyvename tam, jog mokytumės ir mokytume.

Juk daugybė žmonių jau keičia savo mąstymą, tai kodėl pasauliui dar būtina apsivalyti?

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos