Temos
Kviečių želmenys ir emocinė detoksikacija

Puslapis: 2

Pasidariau energinga, puikiai jaučiausi ir neabejojau, kad mano organizmui tą energiją suteikė kviečių želmenys. Norėdama įrodyti, kad jie ir kitiems padės pasveikti, ruošiau kviečių želmenų sultis ir dalijau žmonėms, ligos prirakintiems prie lovos, seneliams ir kaimynams. Rezultatai buvo stulbinantys. Po kelių savaičių visi tie ligoniai pakilo iš lovos ir tapo energingi.



Tyrimus atlikau daugelyje šalių, tūkstančiams žmonių aiškinau kviečių želmenų vertę.

Ar kviečių želmenys iš tiesų gali atnaujinti organizmą?

Patys kviečių želmenys nieko nedaro, tačiau jų padedamas žmogus atlieka Gamtos užduotį savo kūnui sveikti, aprūpindama jį visomis būtiniausiomis maistingomis, lengvai virškinamomis medžiagomis. Kadangi nereikia virškinti sunkaus maisto, organizmas daugiau laiko skiria tam, kad pagytų.

Tai turbūt yra kviečių želmenų stebuklas?

Tai ne vien kviečių želmenų stebuklas, tai gyvenimo stebuklas. Moksliniu požiūriu šio pasveikimo procesas nesuvokiamas. Netgi turėdami daug mokslinių žinių, iš tikrųjų labai mažai išmanome. Visai kitokį požiūrį pateikia Gamta. Viskas atrodo taip paprasta juk reikia tik maitintis lengvai virškinamu, šviežiu, termiškai neapdorotu maistu, ir organizmas pats pradės naikinti toksinus ir atsistatys savo pusiausvyrą. Dvi priežastys toksemija ir avitaminozė, yra visų ligų kaltininkės.

Kai sugrįžtame į Gamtą, pradedame suvokti, kad, laikydamiesi jos dėsnių, galime gyventi pilnavertį, be baimės, stresų ir ligų gyvenimą.

Ar pradėjus vartoti kviečių želmenis jūsų gyvenimas tapo pilnavertis ir paprastas?

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos