Temos
Mėsos valgymas ir makrobiotika

Puslapis: 3

Mechaniškas profesinis mokymas žmones dažniau paverčia fonografais, o ne mąstančiomis būtybėmis. Rytuose pradinių klasių vaikus moko galvoti ir veikti savarankiškai, bet toks mokymas beprasmis, jei atitinkamai neišsivysčiusios vaikų smegenys ir jie lieka tik gyvūnais.

Kai kurie žmonės visą gyvenimą bet kuria kaina siekia pinigų, valdžios, garbės. Jie nepasotinami kaip krokodilai, jų galva maža, o žandikauliai stiprūs. Kitaip tariant, jų smegenys išsivysčiusios mažiau negu burna ir žandikauliai. Tai veiksmo, o ne minties žmonės. Ten, kur tokių žmonių daug, kur valgoma daug mėsos, kur karštas klimatas (Jan), veikia Linco teismas. Sis teismas bus užmirštas tik tada, kai žmonės valgys mažiau mėsos. Be šito joks mokyklinis auklėjimas nepadės. Jei Gandis, gyvendamas Anglijoje, nebūtų visiškai atsisakęs gyvulinio maisto, jis būtų tapęs žiauriu revoliucionieriumi.

Tikiuosi, supratote, kad elgesį sąlygoja ne tik galvos forma, bet ir jūsų maisto sudėtis. Todėl rinkdamiesi maistą galite reguliuoti savo elgesį. Galima būti savo paties šeimininku arba gyvuliškos sąmonės vergu. Žmogus, kuris fiziškai yra labai In, gali užmušti savo žmoną, jei ji valgo daug maisto Jan. Toks žmogus gali būti gerokai žiauresnis už žudiką Jan.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos