Temos
Netradicinė medicina apie vėžį

Puslapis: 10

Trečiame psichosomatinės dezadaptacijos etape liga jau giliai įsiskverbusi į organizmą. Apsauginiai plonųjų žarnų sistemų ir tulžies pūslės barjerai įveikti. Vis ryškesni širdies kraujagyslių ir kepenų pažeidimai. Vis atkakliau reiškiasi skrandžio sistemos patologija: stabiliai laikosi padidėjęs skrandžio sulčių rūgštingumas, susidaro galimybė skrandžio opai. Kuo ryškesnis skrandžio sistemos pažeidimas, tuo giliau liga prasiskverbia į storųjų žarnų kompleksą, nes skrandžio sistema yra tiltas tarp plonųjų ir storųjų žarnų kompleksų. Trečiame etape liga pradeda agresyviai keltis per šį tiltą, užimdama vieną po kito storųjų žarnų komplekso plotus; tai trečias plonųjų žarnų komplekso pažeidimo etapas. Plonųjų žarnų, tulžies pūslės, kepenų ir širdies šiuos įgyja lėtinį pobūdį. Jei sergama dvylikapirštės žarnos opa, tai ji jau įsisenėjusi, gili, galinti išsiveržti už žarnos sienelės ribų. Vis atkakliau garsinasi storųjų žarnų komplekso pažeidimai.

Ryškiai pasireiškia lytinės sistemos patologija. Moteris kamuoja ginekologinės sferos ligos, vyrams sumažėja lytinė potencija, atsiranda prostatos, sėklidžių ir sėklatakių patologija. Sumenksta jutimo organų funkcijos, žmogus vis dažniau kreipiasi į akių gydytoją, otolaringologą. Kelia rūpesčių burnos ertmės, dantų skausmai, ir tenka vis dažniau apsilankyti pas stomatologą. Sutrinka pagrindinės judėjimo aparato sistemos funkcijos, nusilpsta raumenys, raiščiai, skauda sąnarius ir sąaugas, neduoda ramybės osteochondrozės reiškiniai, sąnarių išnirimai, jų skausmai.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos