Temos
|
Kabiven
Vaistinis preparatas: Kabiven
Puslapis: 1 PREPARATO CHARAKTERISTIKŲ SANTRAUKA 1. VAISTINIO PREPARATO PAVADINIMAS Kabiven infuzinė emulsija 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Kabiven infuzinė emulsija tiekiama maišais, suskirstytais į tris kameras. Kiekvieno maišo turinio kiekis priklauso nuo keturių dydžių pakuočių, todėl yra skirtingas. 19 ( gliukozė *2566 ml *2053 ml *1540 ml *1026 ml * * *1316 ml *1053 ml *790 ml *526 ml * *Aminorūgštys ir elektrolitai (Vamin 18 Novum) *750 ml *600 ml *450 ml *300 ml * *Riebalų emulsija (20 ( Intralipid) *500 ml *400 ml *300 ml *200 ml * * Bendroji preparato sudėtis Veikliosios medžiagos *2566 ml *2053 ml *1540 ml *1026 ml * *Išgrynintas sojų aliejus *100 g *80 g *60 g *40 g * *Gliukozės monohidratas (atitinka bevandenę gliukozę) *275 g 250 g *220 g 200 g *165 g 150 g *110 g 100 g * *Alaninas *12,0 g *9,6 g *7,2 g *4,8 g * *Argininas *8,5 g *6,8 g *5,1 g *3,4 g * *Asparto rūgštis *2,6 g *2,0 g *1,5 g *1,0 g * *Glutamo rūgštis *4,2 g *3,4 g *2,5 g *1,7 g * *Glicinas *5,9 g *4,7 g *3,6 g *2,4 g * *Histidinas *5,1 g *4,1 g *3,1 g *2,0 g * *Izoleucinas *4,2 g *3,4 g *2,5 g *1,7 g * *Leucinas *5,9 g *4,7 g *3,6 g *2,4 g * *Lizino hidrochloridas (atitinka liziną) *8,5 g 6,8 g *6,8 g 5,4 g *5,1 g 4,1 g *3,4 g 2,7 g * *Metioninas *4,2 g *3,4 g *2,5 g *1,7 g * *Fenilalaninas *5,9 g *4,7 g *3,6 g *2,4 g * *Prolinas *5,1 g *4,1 g *3,1 g *2,0 g * *Serinas *3,4 g *2,7 g *2,0 g *1,4 g * *Treoninas *4,2 g *3,4 g *2,5 g *1,7 g * *Triptofanas *1,4 g *1,1 g *0,86 g *0,57 g * *Tirozinas *0,17 g *0,14 g *0,10 g *0,07 g * *Valinas *5,5 g *4,4 g *3,3 g *2,2 g * *Kalcio chloridas 2H2O (atitinka kalcio chloridą) *0,74 g 0,56 g *0,59 g 0,44 g *0,44 g 0,33 g *0,29 g 0,22 g * *Bevandenis natrio glicerofosfatas *3,8 g *3,0 g *2,3 g *1,5 g * *Magnio sulfatas 7H2O (atitinka magnio sulfatą) *2,5 g 1,2 g *2,0 g 0,96 g *1,5 g 0,72 g *0,99 g 0,48 g * *Kalio chloridas *4,5 g *3,6 g *2,7 g *1,8 g * *Natrio acetatas 3H2O (atitinka natrio acetatą) *6,1 g 3,7 g *4,9 g 2,9 g *3,7 g 2,2 g *2,5 g 1,5 g * *Aminorūgštys *85 g *68 g *51 g *34 g * *Azotas *13,5 g *10,8 g *8,1 g *5,4 g * *Riebalai *100 g *80 g *60 g *40 g * *Angliavandeniai (gliukozė, dekstrozė) * 250 g * 200 g * 150 g * 100 g * *Energijos vertė Bendra Be baltymų * 2300 kcal 2000 kcal * 1900 kcal 1600 kcal * 1400 kcal 1200 kcal * 900 kcal 800 kcal * *Elektrolitai Natris Kalis Magnis Kalcis Fosfatas( Sulfatas Chloridas Acetatas * 80 mmol 60 mmol 10 mmol 5 mmol 25 mmol 10 mmol 116 mmol 97 mmol * 64 mmol 48 mmol 8 mmol 4 mmol 20 mmol 8 mmol 93 mmol 78 mmol * 48 mmol 38 mmol 6 mmol 3 mmol 15 mmol 6 mmol 70 mmol 58 mmol * 32 mmol 24 mmol 4 mmol 2 mmol 10 mmol 4 mmol 46 mmol 39 mmol * *Osmoliariškumas yra maždaug 1230 mosm/kg vandens Kitas puslapis >>> |