Temos
Priemonė nuo skrandžio kataro

Puslapis: 2

Papildymas. Tokiu būdu gydytis gali tik stiprios valios žmonės, nes jeigu ligonis po valandos arba dviejų, kai suvartojo obuolius, ką nors suvalgys ar išgers, bus ne gydymasis obuoliais, o kankinimasis. Ligonio viduriuose susikaups daug dujų, kurios tik pasunkins ligą ir padarys didžiulę žalą. Kaip besinorėtų ligoniui valgyti ir ypač gerti, jis privalo tai iškęsti, kitaip visas gydymas nueis niekais.

Jeigu ligonio viduriuose kaupiasi dujos, jis negali valgyti nei virtų, nei žalių kopūsų, o tik salotas ir visa, kas turi daug krakmolo. Tokiais atvejais rekomenduojama valgyti daugiau virtų daržovių, kavą gerti be pieno.

Toks intensyvus gydymasis obuoliais trunka mėnesį. Antrąjį mėnesį obuolius galima valgyti 3 kartus per savaitę, o trečiąjį - tik kartą. Kartą per savaitę obuolius patartina valgyti visą dieną, tik reikia laikytis nurodytų reikalavimų.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos