Temos
Raukšlės


Raukšlės - senatvės dalia. Jų neišvengia nė vienas veidas, bet atitolinti jų pasirodymą ir jas sumažinti galima.

Pirmiausia reikia žinoti, kad kuo judresnis veidas, tuo greičiau jame atsiranda raukšlių. Ramių žmonių veidas visada mažiau raukšlėtas negu nervingų, piktų, ūmaus būdo. Be to, nusiprausę ir šluostydamies! niekada nebraukite rankšluosčiu nuo akių j smakrą (dauguma taip ir daro), nes taip greičiau atsiranda dvi gilios raukšlės, einančios nuo nosies j lūpų kampučius. Reikia rankšluosčiu braukti nuo smakro j akis.

Tiems, kurie įpratę dažnai primerkti akis, prie akių susidaro smulkios raukšlelės.

Kartais moterys, norėdamos suliesėti, ima be reikalo badauti. Figūra iš tikrųjų pasitaiso, bet ir raukšlių ant veido atsiranda daugiau.

Per ankstyvų raukšlių padeda išvengti veido masažas. Bet čia reikalingas atitinkamas patyrimas. Geriau iš pradžių kreiptis į prityrusią masažistę, pažiūrėti, kaip ji tai daro, ir tik paskui pačiai masažuoti.

Kad ant kaklo nesusidarytų dvigubas pagurklis, reikia miegoti ant žemos pagalvės.

Negilias raukšles ant kaktos naudinga kasdien masažuoti apie 15 minučių, braukiant pirštais nuo kaktos vidurio į smilkinius.



<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos