Temos
Reumatas


Reumatas žudo širdį, niekais paverčia visą kraujagyslių sistemą. Dėl jo atsiranda patinimai kojose. Jis perduodamas iš kartos į kartą su krauju. Taigi įgimta kraujagyslių patologija, įgimtos širdies ligos, insultai, infarktai, paralyžiai, gangrenos ir daugybė kitų ligų tai vis reumato darbas.

Daugiau kaip 80 procentų visų Žemės rutulio ligų atsiranda pažeidus kraujagyslių sistemą. Ji tarsi visų ligų kryžkelė. Didžiausias jos pažeidėjas reumatas. Ypač jis žiaurus ketvirtoje kartoje, jis žudo vaikystę.

Kiaulpienė nužudo šį priešą. Ji savo jėga prilygsta saulei. Saulė joje gyvena. Kiaulpienėje slypi daugiau kaip 600°C temperatūra tai patvirtina spektriniai bandymai. Pagrindinė Saulės masė švari įkaitusi geležis. Iš čia kilęs ir posakis „išdeginti įkaitinta geležimi". Labiausiai šios įkaitintos geležies bijo amžinas žmonių priešas reumatas.

Norint juo atsikratyti surenkami ir čia pat pievoje sugrūdami kiaulpienės žiedai, sumaišomi lygiomis dalimis su cukrumi. Stiklainis su mišiniu vienai dienai pastatomas atviroje vietoje, tik ne saulės šviesoje. Po to mišinys pusantros savaitės laikomas šaldytuve, paskui išspaudžiamas, iškošiamas ir vėl įdedamas į šaldytuvą. Po kiek gerti neribojama; kuo daugiau, tuo geriau, nes tai nekenksminga.

Tai antraeilė priemonė. O geriausiai reumatą išgydo kiaulpienės stiebeliai, ant kurių auga jos žiedai. Juos reikia valgyti šviežius ir kuo daugiau, tuo geriau, nes kiaulpienėje nėra nieko kenksmingo, o liga reikia atsikratyti per sezoną. Geriausia stiebelius valgyti trečią, po pražydėjimo dieną, kai iš žalių jie pasidaro rusvi, tada juose daug pieno, jie nebūna tokie kartūs ir esti malonaus skonio. Taip pasieksite pergalę prieš reumatą.



<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos