Temos
Stebuklingas kviečių želmenų poveikis


Savo knygelę „Stebuklingas kviečių želmenų poveikis" Anė Vigmor nurodo parašiusi dėl dviejų priežasčių. Pirma, norėta klausimų ir atsakymų forma paaiškinti kviečių želmenų svarbą sveikatai, jų vartojimo būdą ir, antra, tikėtasi paskatinti žmones, kad patys jų išsiaugintų. Dėl želmenyse esamo subtilaus chlorofilo kviečių želmenų sultys turi būti išgeriamos ne vėliau kaip po pusvalandžio jas išspaudus. Sušaldytų ar sudžiovintų želmenų sultys praranda savo savybes, ypač vitaminus. O įvairiose maisto parduotuvėse želmenų kainos didelės ir sultys ten ne visuomet šviežios.

Trisdešimt penkerius metus A. Vigmor skleidė savo idėjas visame pasaulyje, žinodama, kad ligų prispaustiems žmonėms kartais vienintelis išsigelbėjimas tegali būti kviečių želmenų sultys ir taisyklinga mityba.

A. Vigmor norėtų, kad atsirastų kuo daugiau žmonių, kurie ryžtųsi užsiimti kviečių želmenų verslu. Šviežios kviečių želmenų sultys galėtų būti parduodamos sveikos mitybos parduotuvėse, restoranuose, viešbučiuose ir visose maisto produktų pardavimo vietose. Jas tiktų gerti kaip kokteilį prieš valgį. Tai padėtų lengviau suvirškinti maistą ir greičiau pasisotinti.





<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos