Temos
Universali rusų gydytojų priemonė nuo visų reumato rūšių

Puslapis: 3

Beveik visi gydytojai po gydymo šieno pabiromis kurso savo pacientams rekomenduoja gerti sarsaparilio šaknų trauktinę: 30 g šaknų užpilti 2 1 gero balto arba raudono vynuogių vyno. Trauktinę laikyti šiltoje patalpoje (apie +25°C) dvi savaites, kasdien paskalanduoti.

Gerti po,l taurelę 3 kartus per dieną, valandą prieš valgį.

Papildomos žinios apie reumato gydymą

Daktaras N. V. Vokeris savo dviejose žymiose knygose - "Žalios daržovių sultys" ir "Tapkite jaunesni" - rašo, kad pagrindinė reumato priežastis - mėsos vartojimas. Nuo mėsos žmogaus organizme susikaupia daug šlapimo rūgšties. Jos aštrūs kaip stiklas kristalai nusėda raumenyse ir sukelia aštrų skausmą. Daktaras Vokeris pataria atsisakyti mėsos patiekalų ir maitintis vegetarišku maistu - žaliomis daržovėmis ir vaisiais. Kitų autoritetingų gydytojų nuomone, reumatą sukelia albuminų perteklius organizme. Albuminų yra ne tik mėsoje, bet ir žuvyje, sūryje, kiaušiniuose.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos