Temos
Vėžį galima įveikti


Janas Gouleris teigia, kad vėžį galima įveikti. Didžiojoje Britanijoje atlikti tyrimai parodė, jog tie žmonės, kurie, susirgę vėžiu, nusistato išgyti ir labai nori gyventi, daug ilgiau gyvena už savo pesimistiškai nusiteikusius nelaimės draugus. Dar svarbiau tai, kad ne tik jų gyvenimo trukmė ilgėja, bet ir pats gyvenimas tampa pilnavertiškesnis ir teikia daugiau džiaugsmo.

Pasirodo, kad geriausi pasaulio vaistai ir labiausiai prityrę gydytojai negali padėti ligoniui, kuris netiki, kad galėtų pasveikti. Ligonio minčių kryptis pagrindinis išgijimo veiksnys, lemiantis gydymosi sėkmę.

Aš prisiminiau, pasakoja J. Gouleris, savo seną gerą pažįstamą, taip pat sirgusią vėžiu, su kuria mes kartu pradėjome lankyti seansus pas daktarą Mirsą. Iš pradžių ir ji, ir aš buvome kupini džiaugsmingų vilčių, tačiau vėliau maždaug tuo pačiu metu priėjome krizę.

Aš nusprendžiau ieškoti kitų gydymosi metodų, o ji pasiliko ir savo sprendimą paaiškino taip: „Visa kita aš jau išbandžiau. Daktaro Miršo metodas kažkuo ypatingas. Jeigu jis nesugebės manęs išgelbėti, vadinasi, jau niekas neišgelbės". Galiausiai krizė jai praėjo, auglys sumažėjo, ir gydytojai konstatavo visišką išgijimą.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos