Temos
Vėžio išgydymo atvejai pagal niši sistemą

Puslapis: 16

Aš norėjau išsiaiškinti savo stebuklingo išgijimo esmę. Kai mano bičiulė Didžiojo teatro koncertmeistrė Ala Basargina vyko gastrolių į Japoniją, aš per ją perdaviau laišką, pilną klausimų, Tokijo Medicinos mokslų pagal Niši sistemą institutui. Bičiulė atvežė iš ten atsakymus ir dvi knygas anglų kalba. Mano sesuo jas išvertė. Tai padėjo man suvokti, kokia yra Niši sveikatingumo sistemos esmė. Keletą metų mėginau pritaikyti, priartinti Niši sveikatingumo sistemą mūsų gyvenimo sąlygoms, klimatui, ekonominėms, socialinėms ir kitoms sąlygoms, nes Japonija ir Havajų salos skiriasi nuo mūsų šiais parametrais. Tik po to nutariau pasiūlyti šią nepaprastai talentingą ir efektyvią sveikatingumo sistemą, jos pagrindus ir savo patirtį visiems, kas norės su ja susipažinti.

Aš neabejoju, kad jeigu Niši sveikatingumo sistemą žmogus įtrauks į savo kasdieninį gyvenimą, kaip kitados rankų plovimą, vandens virinimą, dantų valymą įtraukęs j savo dienotvarkę išsivadavo iš tokių baisių ligų, kaip maras, cholera, jis ir dabar galės nugyventi ilgą, kūrybingą gyvenimą nesirgdamas ir iškeliaus į kitą pasaulį ir lengvai, be kančių ir skausmo.



M. Gogulan pateikti vėžio išgydymo atvejai

Paklausta, ar žinanti atvejų, kas, be jos, pagal Niši sveikatingumo sistemą, dar išsigydė, Maja Gogulan papasakojo:

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos