Temos
|
Antraeilis maistas
Puslapis: 2 Stambiai supjaustykite morką (arba varnalėšos, lotoso šaknį), baltuosius ridikus, pridėkite žalių pupelių simikok, juba (sojos putos), užpilkite vandeniu ir virkite. Pasūdykite, pridėkite truputį sojų padažo. 61. Rusiška sriuba Paimkite vieną morką, tris svogūnų galvas, mažą kopūstą, 150 g virtų ryžių, keturis valgomus šaukštus aliejaus, druskos. Svogūnus supjaustykite 3 cm kubeliais, pakepkite, sudėkite plonomis juostelėmis supjaustytas morkas ir užpilkite vandeniu. Ilgai virkite ant mažos liepsnos. Jei mišinys ima tirštėti, įpilkite vandens ir pasūdykite. 62. Daržovių sriuba Smulkiai supjaustytas morkas, svogūnus, žiedinius kopūstus ir kt. troškinkite su aliejumi. Paskui įpilkite vandens ir virkite. Žalius svogūno laiškus galima dėti į nituke. 63. Polenta (rupūs sorų miltai) Stambiai supjaustytą ropę, morką, svogūną ir kt. troškinkite su aliejumi. Įpilkite vandens, kad apsemtų daržoves, ir virkite. Tris valgomus šaukštus polentos miltų kepinkite su trim valgomais šaukštais aliejaus, kol miltai paruduos. Atskieskite juos vandeniu, kad pasidarytų skysta košė. Supilkite ją ant daržovių ir virkite ant mažos liepsnos. Pasūdykite. 64. Sorų sriuba Viską ruoškite kaip nurodyta 63 recepte, tik sorų miltai turi būti sumalti smulkiai. 6 5. Daržovių ragu Pakepkite su aliejumi ropę, svogūną, morką, žiedinius kopūstus, po to virkite. Kai išvirs, supilkite miltus, pakepintus su aliejumi, ir dar įpilkite vandens. 66. Daržovių apkepas Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|