Temos
Arkliauogė gydo šlapimo pūslę

Puslapis: 2

Liaudyje sakoma "persišaldė pūslę". Kai būtent taip ir atsitinka, reikia labai dažnai bėgioti j tualetą, ir tokia situacija moterims (ypač dirbančioms) tampa slegianti ir nemaloni. Dėl patirto "šalčio" apatinė kūno dalis prasčiau aprūpinama krauju ir ligą sukėlusios bakterijos, su kuriomis organizmo gynybinės jėgos įprastom sąlygom lengvai susidoroja, dabar netrukdomos dirba savo "juodą" darbą.

Ūmus pūslės uždegimas nėra sunkus susirgimas. Bet jums būtinąjį išgydyti iki galo. Įsisenėjus uždegimui, ligos sukėlėjai gali prasibrauti net iki inkstų, o su tokia infekcija juokauti nevalia. Gydant kokį nors inkstų susirgimą, galite šalia gydytojo prirašytų medikamentų nedvejodami gerti ir arkliauogės arbatą.

Antra vertus, susirgus ūminiu pūslės uždegimu nebūtina tuoj pat pulti prie sunkiosios artilerijos — tokių cheminių bakterijas žudančių priemonių kaip antibiotikai arba penicilinas. Šiuo metu jau yra žinoma, kad bakterijos šiems medikamentams gali būti ir nejautrios. Tokiu atveju vadinamoji egzistencija yra labai sunkiai pasiekiama. Šis gydymas turi dar vieną didelį trūkumą: susirgus sunkia forma, vaistai tampa nebeveiksmingi. Taigi lengvą pūslės uždegimą jūs galite gydytis ir pats, tačiau jei po kelių dienų nepraeina, būtinai kreipkitės į gydytoją.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos