Temos
Gydymasis badavimu

Puslapis: 2

Nors šis tyrimas atliktas seniai, kai žinios apie badavimo reikšmę buvo dar menkos, tačiau toks didelis pasveikusiųjų skaičius rodo, kad šis gydymo metodas yra efektyvus.

Apžvelkime vadinamąsias neišgydomas ligas. Badavimu per 21 dieną buvo visiškai išgydyti raupsai. Širdies susirgimai, mažakraujystė, įvairūs inkstų uždegimai, vaikiškas paralyžius, skrandžio opa, sinusitas ii kataras palengvėja ar visiškai išgydomi.

Paprastam persišaldymui išgydyti pakanka 1-4 dienų, tik būtina pasirūpinti storosios žarnos higiena ir kitomis gydymo priemonėmis, nurodytomis šiame kurse.

Žinoma, badavimo perspektyva daugelį baugina: "Kaip aš galėsiu dirbti?" - klausia vienas. "Kaip aš pastovėsiu ant kojų, jeigu nustosiu valgyti?" - rūpinasi kitas. Bado kančias žmogus išgyvena tik pirmąsias dvi dienas, paskui atsiranda lengvumo jausmas, paaštrėja visi pojūčiai. Noras valgyti kartais atsiranda penktąją badavimo dieną, tačiau po to badaujančiam būna netgi nemalonu žiūrėti į maistą. Badavimas tampa visiškai lengvas ir toks jis išlieka iki pat galo, kol sugrįžtama prie normalaus maitinimosi.

Badaujant paprastai jaučiamas nemalonus skonis burnoje, iš burnos sklinda nemalonus kvapas, ant liežuvio atsiranda apnašų. Pulsas padažnėja iki 120 plakimų arba krinta iki 40. Galimas net vėmimas, galvos svaigimas,seilių kaupimasis, peršėjimas gerklėje, nestipraus persišaldymo požymiai ir trumpalaikis viduriavimas. Nors visi šie simptomai ir yra nemalonūs, tačiau pavojaus sveikatai jie nesukelia. Tai organizmo apsivalymo pagalbiniai procesai.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos