Temos
Jaunystės išsaugojimas

Puslapis: 2

Dar iš senovės istorijos žinoma, kad visos garsiosios Romos patvirkėlės visada prausėsi pienu, maudėsi ne mažiau kaip du kartus per dieną, taip pat neretai piene, nes pienas, nuolat jį vartojant, suteikia veido spalvai ypatingą švelnumą.

3. Išsaugoti jaunatviškumą padeda gilus kvėpavimas, kad kraujas gautų pakankamai deguonies. Taip kvėpuoti geriausia rytą, kai oras dar grynas, lauke arba prie atdaro lango. Kvėpuoti reikia lėtai ir labai giliai, įkvepiant orą per nosį ir iškvepiant per burną, - per minutę kokius tris kartus, o paprastai įkvepiame 10-15 kartų per minutę. Taip pakvėpuokite 3-5 minutes, ir pakaks. Iš pradžių bus sunku, paskui įprasite.

4. Atkreipkite dėmesį į vandenį. 70 proc. mūsų kūno sudaro vanduo. Suaugęs žmogus šlapindamasis, prakaituodamas ir kitaip kasdien netenka apie 10-12 stiklinių vandens, todėl organizmas turi gauti ne mažiau vandens ar kitų skysčių, kitaip jame susilaikys įvairūs nešvarumai, trūks seilių, skrandžio sulčių ir pan.

Jeigu prie viso šito jūs dar pridėsite tam tikrą filosofišką požiūrį į gyvenimą, kad "viskas jame praeina", tai galėsite ramiai žiūrėti į daugelį nerimą keliančių reiškinių ir įgysite dvasinę ramybę, kuri padės ilgai išsaugoti jaunystę.

Be to, nepamirškite ir "senelių patarimų", t.y. liaudies medicinos priemonių, o tarp jų yra labai naudingų:

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos