Temos
|
Jaunystės išsaugojimas
Puslapis: 3 1. Kiekvieną pavasarį prisirinkite kiaulpienių, dilgėlių, kraujažolės, gysločio ir rūgštynių lapų, gerai juos nuplaukite ir nakčiai užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų. Rytą išspauskite lapus per skudurėlį, pridėkite truputį citrinos sulčių ir medaus ir gerkite visą dieną po truputį. Daug lapų iš karto nereikia rinkti, tik vieną porciją, nes sudžiūvę lapai duoda mažiau naudos. 2. Tas, kuris negali pasinaudoti šiuo patarimu, tegul kasdien, ne tik pavasarį, rytą prieš valgį išgeria tokio mišinio: vienas arbatinis šaukštelis citrinos sulčių, arbatinis šaukštelis skysto (pašildyto) medaus ir valgomasis šaukštas alyvų aliejaus. Abu šie receptai labai gerai valo kraują ir suteikia gaivumo veidui. Be to, galima parekomenduoti dar tokias geras priemones: 1. Pavasarį gerkite šviežią sulą, taip pat šviežių beržo lapų arbatą. 2. Visą mėnesį, geriausia pavasarį, kasdien išgerkite butelį išrūgų; tą mėnesį nevartokite riebalų, alkoholio, kavos ir cukraus. 3. Kartą per savaitę išgerkite stiklinę virinto pieno arba vandens. Užvirus įmeskite dvi smulkiai supjaustytas česnako skilteles (jų virti nereikia), nukelkite nuo ugnies ir maždaug po 10 minučių išgerkite. Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|