Temos
Keletas natūralios mitybos patarimų

Puslapis: 27

Vakarų gydytojai mane paliko. Dėl to aš išvengiau tragiško savo šeimos likimo: mano motina mirė turėdama 30 metų, dvi mano seserys mirė nesulaukusios nė 10 metų, o jaunesnysis brolis mirė 16 metų. Visus juos gydė Vakarų medicina.

Aš išvengiau šios tragedijos ir nusprendžiau likusį savo gyvenimą skirti protėvių medicinai. Iki 60 metų aš gyvenau Japonijoje, buvau ją palikęs tik kelias dienas. Vėliau dvejus metus gyvenau Indijoje, vienerius metus — Afrikos džiunglėse, kur daugiausia laiko praleidau dr. Šveicaro ligoninėje. Paskui penkerius metus gyvenau Europoje, mokydamas siekti sveikatos ir laimės rytietiško mitybos supratimo dėka. Europoje įgijau tūkstančius draugų, ten buvo atidarytos makrobiotinės klinikos ir retoranai. Belgijoje didelė firma ir fabrikas gamina kavą, pavadinimą mano vardu (gaminama iš grūdų), pieną iš grūdų, sutrintų į miltelius, Ozavos duoną, grūdų duoną Jan, augina moliūgus, padedančius išgyti nuo diabeto per 10 dienų, smulkias pupeles adzuki, puikiai geibstančias nuo inkstų ligų, lotosą, kuris per vieną dvi savaites pagydo beviltiškus astmatikus, Ozavos padažą, vadinamą tamari, gaminamą tradiciniu metodu.

Per vieną paskaitą JAV savo klausytojams pasakiau, kad patys išbandę šio mokymo naudą, suteikiančią sveikatą ir laimę, jie galės kitaip pažiūrėti į gyvenimą ir atsakyti į savo gydytojų nevilties šūksnį. Kartu per metus galima būtų sutaupyti 54 milijardus dolerių.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos