Temos
Kviečių želmenų sultys naminiams gyvūnams ir vaikams


Turiu šunį, kuris serga ir kuri apniko blusos. Kaip galėčiau jam padėti?

Pirmiausia iš esmės turėtumėte pakeisti jo maistą, nes chemikalai kenkia ir šunų sveikatai. Kai aš nusipirkau šešių mėnesių šunį, jis atrodė labai silpnas, nors dokumentuose buvo parašyta, kad visiškai sveikas. Šuo turėjo blusų ir kirmėlių, akys ir ausys apimtos infekcijos, dantys sugedę.

Į šuns akis ir ausis pradėjau lašinti kviečių želmenų sultis, šėriau jj maistu, kokį rekomendavo jo šeimininkas, nes tik tokį šuo galėjo ėsti, turėdamas virškinimo problemų. Pamažu pradėjau keisti jo racioną, pabandžiau duoti avokado, bet tai jam buvo per sunkus maistas. Pradėjau maitinti energijos sriuba, kurią pati valgiau, ir netrukus šuo pradėjo sveikti.

Ankstesnio jo maisto aš vis įdėdavau į sriubą. Galiausiai pradėjau gaminti jam maistą, daugiausia iš viščiukų. Šuniui pradėjus ėsti vištienos sriubą, blusos iš karto išnyko. Jis netapo vegetaru. Aš vis dar gaminu jam vištienos sriubą, tik i jo racioną įtraukiau energijos sriubą ir truputį organiškai išauginto ir paruošto viščiuko.

Kai nupirkau šunelį, jis daug laiko miegodavo, nes sirgo. Dabar jam 9 metai, jis mažai miega ir daug laiko žaidžia.

Ar gyvulėliai gali tapti vegetarais?

Taip. Kartą turėjau katę ir šunį, kurie maitinosi augaliniu maistu. Šuo buvo puikios sveikatos, neturėjo jokių virškinimo problemų.

Kaip pakeisti gyvulėlių racioną?

Svarbiausia, duokite jiems energijos sriubos: iš pradžių po truputėlį pridėdami prie to maisto, kurį jie ėsdavo anksčiau; pamažu energijos sriubos dozę didinkite.

Ar verta stengtis jį padaryti vegetaru ?

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos