Temos
Kviečių želmenų sultys naminiams gyvūnams ir vaikams

Puslapis: 2

Tai priklauso nuo gyvulėlio. Pasikliaukite savo intuicija. Jeigu gyvulėlis sunkiai virškina, duokite jam nedaug maisto, bet būtinai energijos sriubos.

Ar jūs pateisinate pereinamąjį laikotarpi?

Pažįstu žmonių, kurių pereinamasis laikotarpis j au trunka metus ir greičiausiai jie taip išgyvens visą savo gyvenimą. Pasiryžus reikia nedelsiant pradėti maitintis vegetarišku maistu.

O kaip dėl vaikų?

Pastaraisiais metais atlikau tris skirtingus bandymus su vaikais.

Viena mergytė buvo 4 metukų. Ji turėjo įgimtą alergiją, jėgos buvo išsekusios, o pilvukas išpūstas. Jos mama versdavo ją valgyti per prievartą. Mergytė per tris dienas priprato prie energijos sriubos. Patinęs jos veidelis atslūgo, pilvukas pasveiko. Tai buvo tiesiog stebuklas, įvykęs mažiau kaip per dvi savaites.

Kita mergytė atėjo po trijų vėžio operacijų. Ji nieko negalėjo virškinti. Pradėjau nuo mažų kokoso pienelio dozių. Paskui ji jau galėjo gerti kviečių vandenį su medumi. Po kelių dienų pradėjo valgyti energijos sriubą. Praėjus trims savaitėms jos sveikata ženkliai pagerėjo.

Trečioji mergytė buvo taip pat po operacijos ir labai įsibailinusi, nes manė, kad ir pas mus ligoninė. Jai tereikėjo penkių dienų suvokti, kad čia gana puiku ir kad mes jos nenuskriausime. Ji gėrė migdolų pieną ir labai greitai priprato prie avokado, obuolių ir kviečių vandens mišinio.

Kiekvienas vaikas buvo gydomas skirtingai, nes turėjo virškinimo problemų, bet visi pasveiko, nes maistą valgė drauge gerdami kviečių vandenį.

Ar jūs pritaikėte kviečių želmenų sultis gerti gyvulėliams ir vaikams?

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos