Temos
Kviečių želmenys ir vegetariškas maistas

Puslapis: 3

Kviečių želmenų sultys geriausiai asimiliuojasi vienos, bet jas galima vartoti ir kartu su kitomis. Aš mėgstu jas gerti su petražolių, salotų arba obuolių sultimis. Kiekvienas žmogus gali pasirinkti sau tinkamiausią derinį.

Ar norint būti sveikam ir energingam būtina pakeisti savo gyvenseną ?

Ir taip, ir ne. Aišku, kad vegetariškas maistas sukelia radikalius pokyčius, jei lyginsime su įprasta žmonių dieta. Vegetarų vartojamą maistą pateikia pati Gamta. Netgi esant dideliems degeneraciniams pokyčiams, žmonės, pradėję maitintis vegetariškai, greitai pasiekia teigiamų poslinkių ir dvasiškai priartėja prie Gamtos. Dvasinis kontaktas su Gamta visuomet buvo, tačiau jį slopino netinkamas maistas.

Kiek laiko reikėtų, norint išmokti gaminti vegetarišką maistą ?

Visiškai nedaug. Panorėję greitai perprasite daugelį šio maisto gaminimo paslapčių. Be jau pateiktų energijos sriubos ir kviečių vandens receptų štai dar keli.

Rausvasis šampanas. Jei norite pasigaminti šventinio gėrimo, paimkite ketvirtadalį stiklinės medaus ir ant jo už-

pilkite šiek tiek kviečių vandens. Maišykite tol, kol medus ištirps. Tada kviečių vandens užpilkite daugiau ir palaikykite 12-24 valandas kambario temperatūroje, kol susidarys burbuliukai. Indą uždenkite marle. Įpilkite šiek tiek burokėlių sunkos, ir rausvasis šampanas paruoštas. Kad būtų skanesnis, įdėkite mėtos lapelių.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos