Temos
|
Kviečių želmenys ir vegetariškas maistas
Puslapis: 4 Grūdėtasis sūris. Saulėgrąžų, moliūgų ar sezamo sėklas užmerkite dviem-keturioms valandoms, paskui maždaug per parą jas sudaiginkite. Sumaišykite su kviečių vandeniu, supilkite masę į sūrmaišį ir pakabinę laikykite per naktį. Rytą sūris gatavas. Baltymams būtina vartoti sėklas (grūdus) ir riešutus. Mėsą ar sūrį galite pakeisti sėklomis ir riešutais. Iš jų paruošiamos daržovių ir sėklų bandelės ir įvairūs padažai. Bandelės iš saulėgrąžų, migdolų ir moliūgų sėklų. Saulėgrąžų sėklos užmerkiamos penkioms valandoms, maždaug per parą sudaiginamos, užpilamos kviečių vandeniu ir-, supiltos į maišelį, per naktį nuvarva. Mažos šaukštelio dydžio bandelės džiovinamos dehidratoriuje (džioviklyje), esant ŪCTC. Taip galima paruošti visas sėklas. Migdolai mirkomi 15 valandų. Padažai salotoms paruošiami, sėklas ir riešutus sumaišius su daržovių sultimis. Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|