Temos
Niši sistemos pagrindai

Puslapis: 12

Septinta. Pats didžiausias Niši sveikatingumo sistemos privalumas yra tai, kad ji žmogui nurodo būdą, kaip atsikratyti, atrodytų, neįveikiamo siaubūno vėžio.

Teoriškai apibendrinęs pasaulinio garso gydytojų patirtį ir remdamasis savo paties eksperimentine ir praktine patirtimi, Niši teigia, kad onkologinių ligų galima ne tik išvengti, bet ir jas išgydyti, nes šios ligos yra žmonių nemokšiškumo padarinys kaip kadaise buvo maras, cholera, dizenterija, kol žmonės suvokė jų priežastis ir įprato plautis rankas prieš valgį ir virinti vandenį.

Dauguma žmonių nori išgyti, trokšta būti jaunatviški ir kūrybingi, tačiau pageidauja, jog už juos viską darytų kiti: gydytojai, ekstrasensai, burtininkai. Apmaudu, kad niekas nenori prisipažinti, jog jų ligų ir nesėkmių priežastys slypi juose pačiuose tai jų tingėjimas, nemokšiškumas, blogi įpročiai, o išgijimas priklauso tik nuo jų valios, įgytų žinių, gebėjimų ir įgūdžių.

Argi galima savo brangiausią turtą gyvybę ir sveikatą atiduoti į kieno nors kito rankas?

Negalima leisti laiko veltui, tikintis, kad kas nors geriau mumis pasirūpins, negu mes patys. Tik nuo mūsų pačių pareina, ar būsime sveiki, laimingi ir mylimi. Tik nuo mūsų!

Tad apsiginkluokime žiniomis, ryžtu, įgūdžiais ir informacija, kuri nurodys būdą, kaip tai geriau padaryti. Būkime atkaklūs, valingi ir negailėkime savęs.

Pirmiausia mes turime:

- savo kūną laikyti nuostabiausia gyvybės apraiška;

- nevalgyti nenatūralaus, termiškai apdoroto, nevitaminingo maisto ir negerti stimuliuojančių gėrimų;

- maitintis tik natūraliu, grynu, neapdorotu maistu;

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos