Temos
Praktiniai gydymosi badavimu pavyzdžiai

Puslapis: 2

Per 26 dienas jis prarado apie 12 kilogramų svorio ir 27-ąją dieną pradėjo valgyti. Grįžus prie įprastinio maisto, jam vėl teko naudoti insuliną, tačiau dozės palaipsniui buvo mažinamos ir pagaliau šis preparatas pasidarė visiškai nereikalingas. Cukraus kiekis kraujyje normalizavosi.

Sąnarių reumatas

50 metų diplomuota medicinos sesuo, dirbanti ligoninėje, skundėsi nepakeliamais skausmais. Ji negalėjo užmigti be migdomųjų miltelių, kurių dozę nuolat didino.

Buvo nuspręsta, kad ji laikinai nustos dirbti ir atsiguls į ligoninę 2 mėnesius badauti tam, kad visiškai pakeistų gyvenimo būdą. Mano nustebimui, ji iškart sutiko, kadangi buvo labai ligos iškankinta.

Mes vis dėlto gydymą pradėjome trijų dienų skysta dieta ir laisvinančiaisiais. Tai buvo būtina, kadangi ji buvo labai apkūni ir jos kraujas buvo smarkiai "užterštas". Po to prasidėjo badavimas. Galbūt čia pravartu priminti, kad psichoterapija nepaprastai svarbi visais gydymo badavimu atvejais.

Pacientė badavo 44 dienas. Kulkšnių patinimas, atsiradęs 10-ąją

badavimo dieną, praėjo pavartojus medų: tris kartus per dieną po 1 valgomąjį šaukštą; po dešimties dienų pacientė nebejautė jokio skausmo. Sveikas normalus miegas grįžo jau antrą dieną. Keletą kartų vis dėlto buvo šiokio tokio nerimo periodai, tačiau jie palaipsniui išnyko.

Astma, krūtinės angina, vandenligė

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos