Temos
Šešios sveikatingumo sistemos taisyklės

Puslapis: 8

Tie, kurie du kartus per dieną atlikinės šiuos pratimus, labai greitai pasijus sveiki, linksmi, kupini jėgų ir energijos ir sėkmingai apsisaugos nuo ligų ir blogos nuotaikos.

Kai kam šie pratimai gali pasirodyti sunkiai išmokstami, tačiau ilgainiui juos gali išmokti kiekvienas ir lengvai kasdien atlikinėti. Juose yra sukaupta viskas, ką po kruopelę teikia kiti kvėpavimo, judesių, fizinės kultūros, gimnastikos, manualinės medicinos, masažo, gydymo vandeniu mokymai. Jie normalizuoja širdies, kraujagyslių, nervų, raumenų valomąją, ventiliacinę sistemą, atskirų organų funkcijas ir juose viskas skirta tam, kad geriau būtų panaudojamos organizmo įgimtos gydomosios jėgos.

Pratimai atliekami išvėdintoje patalpoje arba gryname ore kiek galima daugiau apsinuoginus, kad visa oda galėtų kvėpuoti. Per odą žmogus gauna deguonies ir azoto, kartu šalindamas nešvarumus, tarp jų ir šlapimo rūgštį. Deguonis būtinas nešvarumams sudeginti ir organizmui išvalyti.

Tačiau Niši sveikatingumo sistema neapsiriboja tik šešiomis taisyklėmis, tik pratimais du kartus per dieną. Mūsų daugialąstelinį organizmą kuria maistas. Taigi panagrinėsime mitybą Niši sveikatingumo sistemos požiūriu.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos