Temos
Šlapimas kaip homeopatinė priemonė


Dar kartą apie priežastis, paskatinusias žmogų naudoti šlapimą...

Homeopatai medikai, augalus ir kitus organinius ir neorganinius junginius naudojantys mikroskopiniais kiekiais. Augalo dvasinis poveikis stiprus, ir jo energetinis ryšys su augalų viešpatija toks glaudus, kad prisijungimas prie jos biolauko vyksta ir per mažas augalų dozes.

Gydymasis šlapimu vyksta pagal tokį pat principą. Visi hormonai ir svarbiausi komponentai į šlapimą patenka mikroskopinėmis dozėmis. Šios dozės tarsi mažos antenos prijungia žmogaus biolauką prie įvairių energijos rezervuarų.

Prigimtis labai taupi ir šiaip sau ko nors bereikalingo į šlapimą „netėkš". Nebent pats žmogus viską sugadintų, pavyzdžiui, vaistais, alkoholiu arba maistu. Naudodami savo šlapimą, gauname personalinę, tiksliai subalansuotą homeopatinę priemonę. Tai vertingiausia, nepakartojama medžiaga, kurioje įrašyta ir apskaičiuota visa informacija apie mus. Juk kiekvieno žmogaus skirtingi baltymai ir viskas jame skirtinga, nepakartojama ir neapibūdinama, todėl savita, unikali ir šlapimo sudėtis.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos