Temos
Šlapimas kaip homeopatinė priemonė

Puslapis: 2

Gaila, kad šiuolaikiniame mūsų pasaulyje žmogus sveikatos ieško ne išminties, o žemesniojo proto keliu: kuria visiems vienodus itin sudėtingus vaistus, naudoja medžiagas, kurių organizmas niekuomet neturėjo savo sudėtyje, iš jų gamina Gamtai nebūdingą cheminės medžiagos koncentratą ir jį vartoja. Tai daroma tada, kai visa, kas reikalinga, kuriama mumyse. Jei geriame šlapimą, kartu ir badaudami tai tikra homeopatija. O ar žinote, kad jūsų organizme vėžio ląstelės susidaro kiekvieną dieną, bet jas visas sužlugdo imunitetas? Būtent organizmo imunitetą ir stiprina šlapimas (hormonai, fermentai, turtas, stiprinantis imunitetą, patenka j šlapimą su kraujo plazma per inkstus).

Šlapimas turi nuostabius nespecifinius apsaugos faktorius (jie yra seilėse, ašarose, kraujyje ir kitur). Specifinė apsauga yra siauros krypties, nukreipta prieš ką nors konkrečiai. Nespecifinė kaip chloras vandeniui, veikiantis iš karto jį visą. Tai tinka ir šlapimui.

Mes daug kalbame apie organizmo valymo būdus, tačiau mažai kas susimąsto, kad yra ir natūralūs valymo būdai, sukurti pačios prigimties. Šlapimas valo kraujagysles, organus, pašalina vidaus sekrecijos liaukų blokuotes. Mes kiekvieną dieną prarandame daug hormonų, panašių į hormonus medžiagų, mums būtinai reikalingų. Jų irgi yra šlapime. Tačiau šlapimas tai toks koncentratas, kuriame yra ne tik naudingų medžiagų, bet ir šlakų. Šlakai ir nuodai, esantys organizme, veikia kaip gydytojų brigada, skiepijanti nuo vienos ar kitos ligos.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos