Temos
Šlapimas kaip homeopatinė priemonė

Puslapis: 3

Yra toks skiepijimo būdas, kai iš žmogaus paimtas kraujas jam pačiam vėl suleidžiamas į raumenis. Analogiškai veikia ir šlapimas tarsi autovakcinacija, tik labai efektyvi.

Vartodami šlapimą, mes valome ir žarnyną, ir kraujagysles natūraliu būdu, be jokių pašalinių poveikių (nors vienas valymas neneigia kito).

Mūsų nuolat pergrūdamas skrandis net ir ištuštėjęs atrodo nelyginant indas su maisto likučiais, riebaluotas, nešvarus. O jeigu į skrandį dar buvo įpilta ir arbatos su uogiene, jame susikaupia organizmui kenksmingų medžiagų. Taip barbariškai kai kas elgiasi beveik kasdien. Galiausiai vidaus sekrecijos liaukos ir visa organizmo energetinė sistema įsitempia. Gerdami šlapimą, mes nors šiek tiek padedame skrandžiui apsivalyti.

Inkstai turėtų tarnauti žmogui septynis šimtus metų, o dėl nuosėdų dirba kartais tik keturiasdešimt. Šlapimas kardinaliai valo iš visų kraujagyslių ir kanalų riebalines nuosėdas, valo ir inkstus. Jis gydo onkologines, ūmias infekcines, judamojo aparato ligas, vidaus organų, odos, akių, kraujo ligas ir psichinius sutrikimus, sugeria rūgštis organizme, valo kraują ir kitus organizmo skysčius, ištirpina visus kamščius venose, šlapimtakiuose, išsklaido sukietėjimus, varo smėlį, smulkina akmenis.

PAMOKYMAI IR PERSPĖJIMAI TIEMS, KURIE GYDYSIS ŠLAPIMU

Prieš pradedant gydytis savo ligas šlapimu, reikia žinoti keletą dalykų.

1. Svarbu įsidėmėti, kad mes patys esame sau gydytojai ir prisiimame už tai visą atsakomybę. Būkime labai atsargūs ir atidūs, tada viskas gerai pasiseks.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos