Temos
Šlapimas kaip homeopatinė priemonė

Puslapis: 4

2. Savaitę prieš gydymosi šlapimu pradžią negerkime jokių vaistų. Gydymas šlapimu ir vaistai nesuderinami.

3. Esant silpnai širdžiai ir žemam spaudimui, geriau pasirinkti ne badavimą, geriant šlapimą, o dietą ir šlapimą.

4. Atsiradus stipriems širdies dūžiams badaujant ir geriant šlapimą ar kilus kitoms komplikacijoms, reikia tuojau pat šlapimu suvilgyti kūną.

5. Kartais savaitę vilgant kūną šlapimu atsiranda niežulys neišsigąskime ir nenutraukime kūną vilgę.

6. Kartais organizmo intoksikacija pasireiškia vėmimu, išbėrimu, vidurių palaisvėjimu nesibijokime šito ir tęskime savo darbą: tai „fiziologinio katarsio" pasireiškimas. Viskas praeis, ir mes puikiausiai išsivalysime.

7. Kartais gydantis šlapimu viso kūno odą išberia maži spuogeliai su pūline viršūnėle. Energingiau įtrinkime šlapimą į kūną, kad spuogeliai atsidarytų, šlapimas patektų i jų vidų ir ten susigertų. Praėjus dviem valandoms po procedūros, reikia išsiprausti vonioje be muilo. Spuogai greitai išnyks.



8. Įdėmiai stebėkime savo šlapimą, jo skonį, spalvą, kvapą, nes tai individualus prietaisas, registruojantis organizmo būklę.

9. Šlapimą patariama vartoti trimis atvejais: ligų profilaktikai, ūminėms infekcinėms ligoms (gripui, anginai, ūminėms kvėpavimo ligoms) gydyti ir lėtinėms ligoms gydyti.

10. Gydantis šlapimu, būtina laikytis tokių taisyklių: pereiti prie vegetarinės mitybos, prieš gydymąsi išsivalyti žarnyną (bet kuriuo būdu); pagyvenusiems žmonėms atsisakyti pieniškų produktų ir kiaušinių (galima vartoti ne daugiau kaip du per savaitę).

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos