Temos
Šlapimo energija

Puslapis: 2

Išprususio žmogus fizinis kūnas paklūsta sąmonei, o kai jis mąsto apie savęs tobulinimą arba išsigydymą ir tuo tiki, jo šlapimas įgyja tiesiog stebuklingų savybių. Yra duomenų, kad sugrąžintas šlapimas, be gydomųjų funkcijų, susilpnina ir pašalina iš organizmo neigiamą energiją. Geriant šlapimą labai svarbu neabejoti sėkme. Kaimuose senos bobutės viską gydė šlapimu ir sakydavo: „Jei neabejosi, viskas greitai praeis, o jei abejosi už truks ilgai". Išgydavo ir tikintys gydymu, ir abejojantys juo. Tik abejojančiojo žaizdos gydavo ilgiau ir blogiau...

Visos organizmo struktūros, taipgi pasąmonė labai įdėmiai seka visus mūsų veiksmus ir netgi juos „aptarinėja". Jeigu jos pastebi, kad geriamas šlapimas, būtinai pradeda bendradarbiauti. Pavyzdžiui, į šlapimą išskiria organizmui būtinai reikalingų medžiagų, kurias jis turi pasisavinti, o jei tai darytų kitokiu būdu, britų didelė energetinė perkrova.

Besišiaušiantys prieš šlapimo vartojimą tegu įsivaizduoja šeimininkę, norinčią užsiauginti petražolių ir ravinčią ežią. Iš petražolių ežios ji išmeta garšvas, rasakilas, kiaulpienes, dilgėles, takažoles. Išmeta tai, kas vertingiausia, tačiau ji to nežino. Kažkada motina jai pasakė, kad tik petražolės naudingos, o visa kita yra piktžolės. Taip ir dėl šlapimo. Viskas, kas vertingiausia, išmetama todėl, kad žmogus apie tai nieko nežino.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos