Temos
Šlapimo vartojimo būdai

Puslapis: 3

3. Skrandis ir blužnis devintą valandą ryto;

4. Širdis ir plonosios žarnos pirmą valandą dienos;

5. Šlapimo pūslė ir inkstai penktą valandą vakaro;

6. Inkstai, kepenys ir plaučiai devintą valandą vakaro.

Masažą reikia pradėti prieš penkiolika dvidešimt minučių iki nurodyto laiko ir baigti taip pat penkiolika dvidešimčia minučių vėliau. Jeigu masažuositės tik vieną kartą per parą, pasirinkite tokį masažo laiką, kada norimo sustiprinti organo funkcijos aktyviausios. Pavyzdžiui, norint sustiprinti tulžį ir kepenis, tinkamiausias laikotarpis bus nuo vienuoliktos valandos vakaro iki trečios valandos ryto.

Masažuojant šlapimu gali kilti komplikacijų: odos išbėrimai, niežulys. Ant odos pasirodžius pūliniams ar psoriazei, masažo negalima daryti, tik vienai dviems valandoms dedami kompresai, paskui jie nuimami ir kūnas apiplaunamas šiltu vandeniu be muilo. Įsidėmėkite, kad gydantis šlapimu, kaip ir kitomis priemonėmis, svarbu psichologinė nuostata, įsitikinimas, kad tikrai išgysite.

Masažas vonioje. Į karštą vandenį įpilkite tris-penkis litrus per savaitę surinkto šlapimo. Vandens įpilkite pusantro ar du kartus daugiau. Atsigulama vonioje ir daromas masažas. Po to susivyniojama į paklodes, pasėdimą pusantros valandos ir kūnas apiplaunamas šiltu be muilo vandeniu.

Dažniausiai išoriškas šlapimo vartojimas derinamas su jo gėrimu.

Gydantis šlapimu, vaistus vartoti nepageidautina, išskyrus ūmius, sunkius atvejus, kai vaistai būtini. Kai gydomasi šlapimu derinant maisto produktus ir prieš tai išvalius žarnyną bei kepenis, pašalinio poveikio ar komplikacijų nepastebėta.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos