Temos
Šlapimo vartojimo būdai

Puslapis: 2

Geriant šlapimą, negalima vartoti vaistų, be to, jie paprasčiausiai nereikalingi. Pirmą dieną išgėrus šlapimo gali gurgėti pilvas, suskystėti išmatos. Tai normalu, po keleto dienų viskas praeis. Geriant šlapimą, bus gerai, jei vieną, dvi ar tris dienas pabadausite. Tai padeda iš organizmo efektyviau šalinti toksines medžiagas. Šiuo metu įrodyta, kad keli trumpi badavimai, geriant šlapimą, yra efektyvesni, negu vienas ilgalaikis, kuriam reikia laiko, ištvermės ir baigus badauti būtina atitinkamai maitintis. Kadangi šlapimas yra gera tonizuojanti, baktericidinė ir, svarbiausia, specifinė profilaktiška ir gydomoji priemonė, jį gerti patariama esant bet kokios būklės. Ypač šlapimas vertingas, susirgus ūminėmis ligomis, pakilus temperatūrai. Patekęs į organizmą šlapimas išvalo virškinimo traktą, kraujagysles, ląstelių membranas, tarpląstelinį skystį, pašalina organų teršalų blokadą, rūgimo ir puvimo žarnyne procesus, sustiprina apsaugines organizmo jėgas ir gerina sveikatą.

2. Išoriškas šlapimo vartojimas

Išoriškai vartojamas arba dviejų-trijų dienų šlapimas (negyvasis) arba šviežias šlapimas, išgarintas iki vieno ketvirtadalio pradinės apimties ir garinimo metu įgijęs galingą energetinį užtaisą. Jis tinka kūnui masažuoti, o masažuojant suaktyvinama vidaus organų veikla. Kūną masažuoti galima daugiausia šešis kartus per parą, masažo laikas priklauso nuo to, kokį organą norite sustiprinti.

Gydomojo masažo su šlapimu sistemą V. Lobodinas siūlo tokią:

1. Tulžies pūslė ir kepenys pirmą valandą nakties;

2. Plaučiai ir plonosios žarnos penktą valandą ryto;

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos