Temos
Šlapimo vartojimo būdai


1. Šlapimo gėrimas

Pirmiausia reikia įveikti psichologinį barjerą. Juk ir gydytojai paskiria gerti karčius, sūrius vaistus, tik vieni gydo, o kiti luošina. Kai kas šį barjerą įveikia, įdėję į šlapimą uogienės. Bjaurėjimosi jausmas netruks praeiti.

Žinoma, nebūtina šlapimą gerti nuolat. Tarp gydymosi kursų reikia daryti dviejų-trijų savaičių pertraukas. O jeigu jūsų žarnynas dirba kaip laikrodis, nėra jokių ligų, pakanka to, kad šis vaistas visuomet po ranka ir prireikus galėsite jį pradėti vartoti.

Nenumokite ranka į tokią, atrodytų, smulkmeną, kaip teisingai šlapintis. Patariama atsigręžti veidu į rytus, nes tada šlapimo čiurkšlė, statmenai kirsdama Žemės biolauką, papildomai prisotinama energijos.

Taigi jūs, išvalę žarnyną ir kepenis, pradedate gerti šlapimą. Kaip tai daroma? Iškvėpėte ir nesustodami išgėrėte nelyginį gurkšnių skaičių. Po dviejų trijų dienų šlapimas pasidaro šviesiai geltonas, bekvapis.

Šviežias šlapimas vadinamas gyvuoju vandeniu, o kelias dienas pastovėjęs vadinamas negyvuoju. Pamažu pratinantis prie šlapimo iš pradžių galima juo tik apsiplauti, apsitrinti rankas, paskui veidą, po kurio laiko šiltu vandeniu be muilo tai nuplauti. Praplaukite burną, įlašinkite į nosį.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos