Temos
Spirito ir aliejaus mišinys vėžiui gydyti

Puslapis: 2

Vaistus draudžiama kuo nors užgerti ar užkąsti. Vartojant vaistus jokios ypatingos dietos laikytis nereikia. Valgyti galima viską, tik svarbu nepersivalgyti. Reikia, kad maiste butų baltymų, nes be jų vaistai prasčiau veiktų. Nepatariama pernelyg daug gerti daržovių sulčių, nes tai silpnintų vaistų poveikį, negalima daryti gliukozės injekcijų, tačiau galima gerti arbatą su cukrumi ir valgyti medų.

Per visą gydymosi kursą ir mažiausiai vienerius metus po to negalima nė kiek gerti alkoholinių gėrimų. Vartojant šį vaistą ir pertraukų tarp dekadų metu negalima taikyti cheminio gydymo, švitinimo, jokių vaistažolių, turinčių priešvėžinių savybių, tokių kaip beržinis juodgrybis, ugniažolė (lot. Chelidonium), taip pat vandens, įkrauto energija, bei kitų gydymo būdų. Jokiu būdu negalima tuo laikotarpiu gydytis šlapimu. Jokie kiti vėžio gydymo būdai su šiuo gydymo metodu nederinami.

N. Ševčenka įspėja iš tolo vengti apsišaukėlių ekstrasensų, burtininkų, magų, koduotojų, užkalbėtojų ir kitų bioenergetikų, nieku gyvu į juos nesikreipti. Jų gydymas tik laikinai palengvins ligą, o po to dažniausiai augliai išaugs dar didesni ir liga taps dar pavojingesnė.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, kad visi ligoniai, kad ir kokią pasiekę ligos stadiją, pirmosios dekados ketvirtą-septintą gydymosi dieną jaus pabrinkimo, peršėjimo pojūčius gerklėje. Tai todėl, kad virškinamajame trakte dėl ezofagito vyksta mikroopų randėjimas. Vėliau tokie pojūčiai dažniausiai nebepasikartoja.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos