Temos
Spirito ir aliejaus mišinys vėžiui gydyti


Šį vaistą propaguoja N. Ševčenka, 50 metų pagal jį gydęs sergančiuosius vėžiu.

Paimame 30-40 ml nerafinuoto, netamsaus, aštraus kvapo neturinčio saulėgrąžų aliejaus ir 15-17 ml 95-96 proc. neatskiesto, tinkamo gerti spirito. Tai optimaliausia vaistų dozė. Kraštutiniu atveju spiritą galima pakeisti 30-40 ml, 30 ar 40 laipsnių degtine. Tačiau tokiu atveju išgijimo trukmė pailgėja keletą kartų. Be to. sergant limfosarkoma, gerai veikia tik grynas spiritas su aliejumi. Bet koks kitas aliejus, išskyrus saulėgrąžų, veikia silpniau ir negarantuoja išgijimo.

Įpylę į stiklainį abu komponentus, užsukime dangtelį ir dvi minutes mišinį energingai plakime, o ne maišykime šaukšteliu. Reikia iškart viską išgerti, kol mišinys neišsiskirstė į frakcijas. Gerti vaistą likus pusvalandžiui prieš valgį, tris kartus per dieną, dešimt dienų iš eilės.

Po to daroma penkių dienų pertrauka. Visas gydymo kursas trys dekados su penkių dienų pertraukomis. Po pirmųjų dviejų dekadų gydymosi būtina penkių dienų pertrauka. Po trečios dekados galima padaryti 21 dienos, bet geriau trumpesnę 14-20 dienų pertrauką. Vaistus, griežtai laikantis nurodytos tvarkos, galima vartoti metus ar dvejus, kol visiškai išsigydoma.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos