Temos
Fermentais prisotinto maisto reikšmė, sergant virusinėmis ligomis

Puslapis: 5

1. Labai gerai sukramtysime maistą, kol jis pasidarys skystas. Šiuo metu, kai fermentų trūksta beveik aštuoniasdešimčiai procentų žmonių, tai labai svarbu.

2. Valgysime tik būdami alkani, bet nepersivalgysime. Dera išmokti pasitikėti savo organizmu. Kartais daug geriau valgyti po nedaug ir dažniau, negu daug ir tris kartus per dieną.

3. Valgant nedera gerti, nes skystis nugramzdina maistą žemyn, o fermentai nesuspėja pradėti veikti.

4. Reikia vengti vidurių užkietėjimo, nes tai gali būti viena iš rimčiausių vėžio atsiradimo priežasčių. Žmogus, turintis virškinimo problemų, turėtų atsisakyti mėsos, pieno, sūrio, duonos, šokolado, saldainių ir netgi citrusinių vaisių.

Šios paprastos taisyklės gali kiekvienam padėti išspręsti virškinimo ir sveikatos problemas, o daugiau kaip 90 procentų amerikiečių turi tokių problemų. Todėl ypač svarbu valgyti natūralų ir įvairų maistą, kuriame būtų daug fermentų.

Mes turime pasitikėti savimi artindamiesi į XXI amžių. Visi drauge sukurkime gryno oro, švaraus vandens ir natūralaus maisto pasaulį!

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos