Temos
Vaikų priežiūros svarba ir biocheminis virsmas

Puslapis: 10

Periodinės cheminių elementų lentelės virsmai yra palyginti paprastas dalykas (pirmą kartą tai įrodyta birželio 21 d.). Sunkiausia pakeisti žmogaus pasipūtimą į žmogiškumą. Tam sielos gilumoje būtina turėti bent vieną šimtąją dalį procento sąžiningumo. Tai mes turime žinoti, kad galėtume būti laisvi ir nepriklausomi.

Atminkite: vis vaikai į pasaulį ateina laimingi, netgi akli, defektyvūs, turintys šiaip trūkumų. Juose palaimintai pulsuoja begalybės gyvenimas, kuriame negalia neturi reikšmės. Yra tėvų, kurie be perstojo labai Jaudinasi, matydami savo atžalos sunkumus šiame sąlygiškame, nepastoviame pasaulyje. Savo nelaimes jie perduoda vaikui, kuris dar net atminties neturi (sugebėjimas skirti sąlyginius dalykus ateina kur kas vėliau). Beribės Visatos struktūros ir jos nekintamų dėsnių nežinojimas sukelia nykias nuotaikas tėvams, o ne vaikui. Tokia tikroji tiesa.

Turėdami konkrečius elementų virsmų (transmutacijų) realumo ir biologinių transmutacijų egzistavimo gamtoje įrodymus, logiškai galime pereiti prie tikrojo Rytų filosofijos tikslo — žmogaus transmutacijų. Kur čia spąstai, ko bijoti? Norint pasidaryti pačiu sveikiausiu žmogumi ir turėti patį giliausią gyvenimo supratimą, reikia būti tik didžiausiu tyrinėtoju.

Baigdamas prašau jus paklausti savęs pačių: „Kokį žmogų aš noriu matyti savo vaiką suaugusį — gydytoją, juristą, politiką, turtuolį ar laimingiausią, sveiką, laisvą žmogų?" Jūsų atsakymas nurodys auklėjimo kryptį.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos