Temos
Žarnyno ir viso organizmo išvalymas daržovių sultimis

Puslapis: 3

Trečia diena. Viskas atliekama taip pat, tik obuolių sultys paskutinį kartą geriamos šeštą valandą vakaro. Iki septintos valandos vakaro reikia išsikaitinti vonioje, pasiruošti šildyklę, iki 35" C pasišildyti 200 g alyvų aliejaus ir 200 g citrinų sulčių. Gulamasi į lovą, uždedama šildyklė kepenų plote (po dešinės pusės šonkauliais) ir lygiai septintą valandą išgeriama pirma dozė trys valgomieji šaukštai alyvų aliejaus ir trys valgomieji šaukštai citrinų sulčių. Visą laiką šildant kepenis karšta šildykle, kas penkiolika minučių (labai tiksliai pagal sekundes) reikia išgerti tokiomis dozėmis visą aliejų ir visas citrinų sultis. Gulima ramiai, nejudinant netgi kojų ir rankų pirštų, galima miegoti. Kai prisireiks tuštintis, išeis žali bilirubininiai akmenys, cholesterino kamščiai, gleivinės atmirę draiskalai ir juoda tulžis. Iš viso tuštinamasi 3-4 kartus.

Kepenų išvalymą kartojame po 2-4 savaičių. Kartais po pirmo valymo išeina ne visi šlakai ir jau po keleto dienų vėl pajuntamas kepenyse sunkumas. Tai būtino pakartotinio valymo signalas, nes nešvarumai jau pajudėjo. Vėliau gali pakakti vieno kepenų išvalymo per metus, kad palaikytume tinkamos būklės kepenų filtruojamąją savybę.

Kepenų valymas vaistažolėmis, laikantis tos pačios technologijos. Vaistažolės kulkšnė (lot. Astragalus dasyanthus), smiltyninis šlamutis (lot. Helichrysum arenarium), gaivenis (lot. Bopleurum), vaistinės kiaulpienės šaknys, kukurūzo purka (lot. Zea stig), paprastoji bitkrėslė, arba čižma (lot. Tanacetum vulgare).

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos