Temos
|
Žarnyno ir viso organizmo išvalymas daržovių sultimis
Puslapis: 4 Valgomasis šaukštas kulkšnės užpilamas 200 g vandens ir pusę valandos kaitinamas orkaitėje. Iškošus antpilą reikia gerti karštą po trečdalį stiklinės nevalgius, po septintos valandos vakaro, paskui pagulint ant dešinio šono ant karštos šildyklės pusę valandos. Kitų vaistažolių paruošimas, dozės ir naudojimas toks pat, kaip ir kulkšnės. Kepenų valymas morkų sultimis. Morkos didžiausias vitamino A šaltinis. Šį vitaminą organizmas greitai pasisavina. Morkų sultyse yra didelis kiekis ir vitaminų B, C, E, K ir PP. Geriant nuo pusės iki 3-4 litrų morkų sulčių per dieną, kaip reikiant išvalomos kepenys, o medžiaga, užkemšanti latakus, ištirpsta. Geriant morkų sultis, nereikia vartoti jokio maisto, kuriame yra koncentruoto cukraus, krakmolo, miltų. Koncentruoti angliavandeniai tai rafinuotas cukrus ir kiti produktai, kuriuose yra cukraus (saldainiai, bealkoholiniai gėrimai, ledai ir taip toliau). Koncentruoti krakmolai tai duona, sausainiai, tortai, pyragaičiai, makaronai, ryžiai, grūdai ir bet koks maistas, pagamintas iš miltų. Grūdai tai kviečiai, ryžiai, kukurūzai, rugiai, miežiai, avižos, soros. Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|