Temos
Žarnyno ir viso organizmo išvalymas daržovių sultimis

Puslapis: 4

Valgomasis šaukštas kulkšnės užpilamas 200 g vandens ir pusę valandos kaitinamas orkaitėje. Iškošus antpilą reikia gerti karštą po trečdalį stiklinės nevalgius, po septintos valandos vakaro, paskui pagulint ant dešinio šono ant karštos šildyklės pusę valandos.

Kitų vaistažolių paruošimas, dozės ir naudojimas toks pat, kaip ir kulkšnės.

Kepenų valymas morkų sultimis. Morkos didžiausias vitamino A šaltinis. Šį vitaminą organizmas greitai pasisavina. Morkų sultyse yra didelis kiekis ir vitaminų B, C, E, K ir PP. Geriant nuo pusės iki 3-4 litrų morkų sulčių per dieną, kaip reikiant išvalomos kepenys, o medžiaga, užkemšanti latakus, ištirpsta.

Geriant morkų sultis, nereikia vartoti jokio maisto, kuriame yra koncentruoto cukraus, krakmolo, miltų. Koncentruoti angliavandeniai tai rafinuotas cukrus ir kiti produktai, kuriuose yra cukraus (saldainiai, bealkoholiniai gėrimai, ledai ir taip toliau).

Koncentruoti krakmolai tai duona, sausainiai, tortai, pyragaičiai, makaronai, ryžiai, grūdai ir bet koks maistas, pagamintas iš miltų. Grūdai tai kviečiai, ryžiai, kukurūzai, rugiai, miežiai, avižos, soros.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos