Temos
Žarnyno ir viso organizmo išvalymas daržovių sultimis


Jei liga yra ne ūminio pobūdžio, organizmas geriausiai išvalomas šviežiomis daržovių ir vaisių sultimis.

Sulčių galima gerti tiek, kiek norisi. Norint sulaukti ženklių rezultatų, reikia jų išgerti ne mažiau kaip 600 gramų per dieną.

Organizmo valymą geriausia pradėti geriant burokėlių sultis. Iš pradžių ne grynas, o mišinyje su morkų sultimis, ir pastarųjų dalis turi būti didesnė, o vėliau burokėlių dalis vis didinama, kol organizmas pripras prie jų ir pajus jų valomąjį poveikį. Reikia gerti po vieną ar pusantros stiklinės 2 kartus per dieną.

Morkų ir burokėlių sultys aprūpina organizmą fosforu ir siera iš vienos pusės ir kaliu bei šarminiais elementais iš kitos. Visa tai, drauge su vitaminu A, yra geriausia kraujo ląstelių gamybos, ypač raudonųjų kraujo kūnelių, medžiaga.

Vėliau valomąją organizmo procedūrą galima pratęsti geriant morkų, burokėlių ir agurkų sultis, kurios yra ne tik valomoji, bet ir tulžies pūslės, kepenų, inkstų, prostatos ir lytinių organų gydomoji priemonė.

Paskui reikia imtis valomosios ir gydomosios priemonės kopūstų sunkos. Kopūstuose yra daug sieros, chloro ir gana didelis jodo procentas, padedantis valyti skrandžio ir žarnyno gleivinę, tačiau tik tuo atveju, jei kopūstų sunka vartojama šviežia ir be druskos.

Nepamirškime, kad gausiai vartojant kopūstų sunką atsiranda daug dujų, todėl prieš tai reikia išvalyti žarnyną, kasdien geriant morkų arba morkų su špinatais sultis.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos