Temos
Žarnyno išvalymas (pasiruošimas viso organizmo išvalymui)

Puslapis: 5

Vandeniui iš plonųjų žarnų pereiti į storąsias padeda ketvirtasis pratimas. Atsitupiama, pėdos viena nuo kitos 30 cm atstumu, kulnai yra ne po sėdyne, o išorinėje šlaunų pusėje. Kūnas pasukamas ir kairysis kelis padedamas prieš dešiniąją pėdą. Delnais stumiama pakaitomis dešinė šlaunis į kairįjį šoną taip, kad būtų prispaudžiama pusė pilvo ir drauge storosios žarnos. Žiūrima atgal, kad sustiprėtų persisukimas ir pilvo spaudimas. Būtina pirmiausia prispausti dešinę pilvo pusę, kad iš pradžių prasidėtų judėjimas kylančiąja storosios žarnos dalimi. Sis pratimas atliekamas po 4 kartus į kiekvieną pusę per 15 sekundžių.



Per 45 sekundes atliekami visi pratimai.

Pirmasis valgymas. Valgyti ne anksčiau kaip praėjus pusvalandžiui po procedūros, bet ne vėliau kaip po valandos. Griežtai draudžiama po procedūros palikti virškinimo traktą tuščią ilgiau kaip valandą.

Ryžiai išverdami (galima netgi pervirti) vandenyje be druskos. Galima paskaninti juos pomidorų padažu, tik be pipirų. Galima įdėti lęšių arba morkų. Ryžius pagardinti 40 g sviesto. Vietoj ryžių tinka ir virti kviečiai, avižos ar makaronai su tarkuotu sūriu.

Svarbu ryžių nevirti piene ir 24 valandas po procedūros negerti pieno, kefyro ar kokio kito pieniško (rūgštaus) produkto, nevalgyti rūgštaus maisto, vaisių, žalių daržovių.

Antrasis valgymas. Antrą kartą valgomas sūris (bet koks kietas ar puskietis), duona. Po 24 valandų galima pradėti valgyti įprastą maistą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos